0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillet makrel med sesam og limesalat

Burmeserne er vilde med fede fisk, og der findes mange makreltyper, der i kødet minder om dansk makrel . Limesalaten med en skøn smag af chili er superfrisk til den fede makrel.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth/fotograf
Foto: Columbus Leth/fotograf

Stegt. De elsker at dybstege mad i Burma, de dybsteger fra morgen til aften, og det er fede fisk som makrel velegnet til. Jeg har dog for nemheds skyld grillstegt fisken, det fungerer lige så fint.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst