Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Olieskvæt. Den ægte marokkanske version svømmer i olie, og selv om jeg har skåret lidt ned på mængden i denne opskrift, kan den godt tåle en pæn stor portion kraftig olivenolie. Især hvis den serveres som fuldt vintermåltid en hverdagsaften med lækkert brød til, da der ikke er andet fedt i måltidet.
Foto: Columbus Leth./fotograf

Olieskvæt. Den ægte marokkanske version svømmer i olie, og selv om jeg har skåret lidt ned på mængden i denne opskrift, kan den godt tåle en pæn stor portion kraftig olivenolie. Især hvis den serveres som fuldt vintermåltid en hverdagsaften med lækkert brød til, da der ikke er andet fedt i måltidet.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Marokkansk gul ærtesuppe

Denne suppe er inspireret af den marokkanske bissara, som jeg smagte på en tur til Marokko i forsommeren.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

3-4 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden