Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Indisk krydderi. Den indiske krydderiblanding garam masala, der typisk består af peber, kardemomme, kanel, muskat, muskatblomme og nellike, gør suppen mørk og dyb i smagen.
Foto: Columbus Leth./fotograf

Indisk krydderi. Den indiske krydderiblanding garam masala, der typisk består af peber, kardemomme, kanel, muskat, muskatblomme og nellike, gør suppen mørk og dyb i smagen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Indiske gule ærter med grønkål

Inderne bruger også gule ærter. Her har jeg lavet min egen enkle og friske version af suppen med grønkål.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

3-4 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden