0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sprøde svær på grillen

Den sublime snack, som kan laves, mens grillen bliver rigtig godt varm. Knasende lækker og nydes med en kold pilsner.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Klassisker. Flæskesvær er rigtig gode at lave på grillen - skindet tager godt imod røgsmagen: En helt anderledes oplevelse end svær fra pose.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingredienser

400 g griseskind
2-3 tsk. røget paprika
salt og sort peber

Sådan gør du:

  1. Skær det meste af fedtet fra griseskindet. Skær skindet ud i strimler.
  2. Kom strimlerne i en grillbakke af folie, og vend dem godt med salt. Sæt bakken på en kuglegrill, som er gjort klar til indirekte varme.
  3. Sæt låg på grillen og udsug for oven og for neden, og grill i cirka 20-25 minutter. Vend strimlerne hyppigt, indtil de er gyldne og sprøde.
  4. Fedtet hældes fra, og de sprøde svær drysses med røget paprika og sort peber.