0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Familien Prices tranebærkompot

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

10-12 personer

Ingredienser:

1 pose tranebær (ca 300 g.)
Vand
Ca. 200 g sukker

Sådan gør du:

Tranebærkompotten kan også laves dagn før. Den trager ikke skade af at stå. Gør således: Kom tranebærrene i en gryde med en lille smule vand i bunden. Kom sukkeret ved og lad det koge op. Rør lidt i det undervejs. Tag gryden af varmen, når sukkeret er opløst og bærrene har åbnet sig.

Kompotten vil i varm tilstand være lidt flydende, men den tykner, når den er kølet af.

Opskriften er fra brdr. Prices kogebog 'Jeg glæder mig i denne tid' fra Lindhardt og Ringhof.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts