0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Kaninpie med porrer, bacon og champignon

Både vilde og opdrættede kaniner kan benyttes til denne pie. Bemærk dog, at de vilde er mindre, og at du derfor skal bruge 2-3 stykker, mens du ofte kan nøjes med en enkelt af de opdrættede.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Under låget. Der gemmer sig mættende og mør kanin under butterdejslåget.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Partér kaninen, eller få din slagter til det. Krydr med salt og peber, og brun kaninstykkerne i olie i en stor gryde ad flere omgange. Hæld hønsefond og hvidvin ved, og bring gryden i kog. Skum af, og lad kaninstykkerne simre stille og roligt i 1-1,5 time, til kødet er mørt. Tag kaninstykkerne op af gryden, afkøl, og pluk kødet fra benet i små mundrette stykker. Gem væden fra gryden.

2. Pil og hak løg og hvidløg. Rens og skær porrer i ringe og champignon i mindre stykker. Varm lidt olie i en gryde, og steg først champignon, til de har fået lidt farve. Sauter dernæst løg, hvidløg og porrer i et par minutter, og sæt til side. Steg bacon sprød.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce