1. Partér kaninen, eller få din slagter til det. Krydr med salt og peber, og brun kaninstykkerne i olie i en stor gryde ad flere omgange. Hæld hønsefond og hvidvin ved, og bring gryden i kog. Skum af, og lad kaninstykkerne simre stille og roligt i 1-1,5 time, til kødet er mørt. Tag kaninstykkerne op af gryden, afkøl, og pluk kødet fra benet i små mundrette stykker. Gem væden fra gryden.
2. Pil og hak løg og hvidløg. Rens og skær porrer i ringe og champignon i mindre stykker. Varm lidt olie i en gryde, og steg først champignon, til de har fået lidt farve. Sauter dernæst løg, hvidløg og porrer i et par minutter, og sæt til side. Steg bacon sprød.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind