Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

solidt. Boghvedebrødet er glutenfrit og fyldt med frø, nødder og revede grøntsager.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Boghvedebrød med avokadomos

Brødet er dejligt mættende, glutenfrit og kan bruges til morgenmaden, madpakken eller på ostebordet. Skær brødet i tynde skiver, og frys det ned i små portioner, så har du en skive klar, når sulten melder sig.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Brød
150 g boghvedemel
50 g grofthakkede mandler
50 g solsikkekerner
50 g hørfrø
3 æg
2 spsk. kokosolie (kan erstattes af olivenolie)
1/2 tsk. havsalt
1 spsk. æblecidereddike
100 g revet squash eller gulerod

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden