Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Krydret. Hvis du synes, at den indiske ret lyder lige lovlig stærk, kan du udelade chilisaucen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Indiske æg i chilisauce

Denne ret er lækker både til hverdag og til weekend, og der er knald på smagen. Ønsker du en mildere udgave, kan du undlade chilisaucen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser:

3 spsk. olivenolie eller smør
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, revet
3 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. røget paprika
1 tsk. sukker
2 dåser hakkede tomater
2 røde peberfrugter, hakkede
2 tsk. stærk chilisauce
4-8 æg
salt

Topping:
frisk koriander

Sådan gør du:

1. Varm olie op i en pande, og svits løg, hvidløg, spidskommen og paprika deri. Efter 3-4 minutter tilsættes sukker, hakkede tomater og peberfrugter.

Lad det hele simre i cirka 15 minutter ved middel varme. Tilsæt chilisauce. Blend blandingen til en glat sauce, og hæld det tilbage på panden – smag til med salt, chili og sukker.

2. Lav små fordybninger i saucen, og slå æggene ud deri. Lad det simre videre i 12-15 minutter, eller indtil æggehviden har sat sig.

3. Top med masser af koriander, og server retten, eventuelt med ristet brød.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden