Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Disse muffins har en sødlig smag fra kokos, mandelmel og krydderierne.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Prøv noget nyt: Morgenmuffins med sød kartoffel & chai

Det kan godt betale sig at lave en stor portion af disse muffins, for de smager rigtig godt. Søde kartofler fås i de fleste supermarkeder. Kan du ikke finde dem, så brug gulerod i stedet.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

10-12 stk.

Ingredienser

200 g alm. mandelmel

50 g revet kokosmel

2 tsk. bagepulver

1 tsk. stødt kanel

1 chai-tebrev

4 æg

revet skal fra 1 økologisk appelsin

75 g smeltet kokosolie

150 g sød kartoffel, revet

Sådan gør du:

  1. Bland mandelmel, kokosmel, bagepulver, kanel og chai-te sammen i en skål. Rør æg sammen med appelsinskal og kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre, og vend til sidst revet sød kartoffel i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i muffinsformene, og top eventuelt med et drys hakkede mandler.
  2. Bages ved 200 grader i cirka 20 minutter.

Tip: Ønsker du at lave dine muffins i en sødere variant, så tilsæt 4 spsk brun farin, og brug dem som en eftermiddagskage.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden