Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sagen er bøf. Ris, champignoner og bønner er hovedbestanddelene i burgerbøfferne. Spis dem med dit grønne yndlingsburgertilbehør.
Foto: Jesper Glyrskov

Sagen er bøf. Ris, champignoner og bønner er hovedbestanddelene i burgerbøfferne. Spis dem med dit grønne yndlingsburgertilbehør.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Med champignon, ris og bønner: Veganske burgerbøffer

Mia Sommer synes, at disse bøffer med champignon, ris og bønner egner sig særlig godt til en burger på grund af deres udseende og fyldige smag. Derudover er det vigtigste ved en burger smørelsen. Det kan være pesto, guacamole, tzatziki, ketchup eller en overdådig kombination af det hele.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

8-9 styk

Ingredienser

100 g hvide ris

500 g champignoner

1 løg, hakket

1 dåse kidneybønner

1/4 tsk. røget paprika

1-2 tsk. salt

friskkværnet peber

evt. chili

75-100 g rasp

olie til stegning

Sådan gør du:

  1. Start med at koge de hvide ris 10-15 minutter (eller efter anvisningen på pakken). Lad dem derefter dryppe af i en si, imens de står til afkøling.
  2. Hak champignonerne fint (brug eventuelt en foodprocessor). Steg champignoner og løg på en pande i 10-15 minutter, indtil champignonerne har afgivet al deres væde, og væden er stegt væk. Det er ikke nødvendigt at tilsætte vand eller olie, da champignonerne indeholder meget væde.
  3. Put de stegte champignoner og løg i en skål sammen med de kogte ris, afdryppede kidneybønner, røget paprika, salt og peber. Rør det hele sammen, og blend det med en stavblender. Det skal blendes, så det bliver en grov masse.
  4. Put rasp i farsen, og bland det hele godt. Smag til med salt, peber og eventuelt chili. Form farsen til 8-9 bøffer, og steg dem på panden i olie ved middel varme, til de har en lysebrun stegeskorpe.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden