Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Perfekt bolognese. Massimo Botturas version er fyldt med kraftfulde kødstykker og mørk sauce.
Foto: Lars Dahlager

Perfekt bolognese. Massimo Botturas version er fyldt med kraftfulde kødstykker og mørk sauce.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lav pastasaucen fra verdens bedste restaurant

Osteria Francescana ligger nr. 1 på World’s 50 Best, men serverer stadig en tagliatelle med kødsovs. Lars Dahlager har afprøvet opskriften. Og hvilken opskrift.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Artiklen er opdateret 18. februar 2019.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden