Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mathilde Vesterherup
Foto: Mathilde Vesterherup

ALT-I-EN. En salat fyldt med sprøde grøntsager, nye kartofler og varmrøget laks udgør et komplet måltid, og kan spises både til frokost eller som let aftensmad.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sommersalat med nye kartofler og varmrøget laks

På varme sommerdage, hvor man hverken orker at stå længe i køkkenet eller at spise et tungt, varmt måltid, er denne salat en lifesaver.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

2 personer

Ingredienser:

300 g små, nye kartofler
150 g grønne bønner
2 hoveder hjertesalat
1/2 rødløg
En lille håndfuld kapers
250 g varmrøget laks

Dressing

1 håndfuld dild
11/2 dl yoghurt
2 tsk. dijonsennep
Saften af 1/2 citron
Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

1. Skrub kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er netop møre. Lad kartoflerne køle af.

2. Hæld kogende vand over de grønne bønner i en ren vask, og lad dem køle af. Det er en nem måde at blanchere bønner på. Nu er det tid til at røre dressingen sammen. Hak dilden fint, og rør det sammen med yoghurt, dijonsennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.

3. Skyl og slyng hjertesalatbladene, og anret dem på et salatfad.

4. Skær rødløget i tynde ringe og de kogte kartofler i skiver. Fordel begge dele over salaten sammen med kapers og varmrøget laks plukket i mindre stykker. Dryp dressingen over, og servér.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden