Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mathilde Vesterherup
Foto: Mathilde Vesterherup

Det tager ikke lang tid at bikse de her ruller sammen, og de er gode til at tage den første sult for maden.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gode til gæster: Grillede squashruller med ærte-feta-fyld

Disse squashruller er en appetitvækkende lille snack, der er herlige at servere til et glas hvidvin før en sommermiddag.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser

2 squash

olivenolie

salt og friskkværnet peber

mynte

Fyld

3 forårsløg

100 g ærter, optøede

100 g feta (gerne puck-ost)

2 spsk. citronsaft

friskkværnet peber

Sådan gør du:

  1. Tænd op for grillen.
  2. Skær squashene i tynde skiver på langs på cirka 3 mm med en god kniv. Det kan også gøres med en ostehøvl eller en større kartoffelskræller. Pensl skiverne let med olivenolie, og drys med en smule salt og peber på hver side.
  3. Grill squashskiverne på hver side i 3 minutter, indtil de får gyldne grillstriber. Imens kan du tilberede fyldet.
  4. Skær forårsløgene i tynde skiver, og bland dem med resten af ingredienserne til fyldet i en skål. Det gøres nemt med en gaffel. Placér 2 tsk. fyld på hver squashskive, og rul skiverne sammen, så du får små ruller.
  5. Drys med finthakket mynte, og servér straks.

Tip: Squashrullerne er også en fin tilføjelse til en større buffet, hvis du får gæster.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden