0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Svesker med grappa

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

  • svesker
  • 1 vaniljestang, hakket
  • sukker (efter behag)
  • grappa Skyl sveskerne i lunkent vand, og dup dem derefter tørre. Læg dem i en skål eller allerhelst i et sylteglas. Tilsæt den hakkede vaniljestang og eventuelt et par spsk. sukker. Hæld derefter så meget grappa i, at sveskerne lige akkurat er dækket. Luk beholderen hermetisk, og stil den et køligt sted i et par måneder. Sveskerne kan spises, som de er, eller med råcreme eller vaniljeis, eller de kan bruges i kager. Sveskegrappaen er velegnet til at hælde over kager.















Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce