0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Friturestegte appelsinkager

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Sippulas
(Sardinien)

  • 500 g mel
  • 10 g gær
  • 4 glas filu ferru
  • 7,5 dl mælk
  • 1 æg
  • reven skal af 1 appelsin
  • 1 knsp. salt
  • sukker
  • olie Opløs gæren i lidt lunken mælk. Ælt melet sammen med ægget, saltet og den revne appelsinskal. Tilsæt gradvis resten af den lunkne mælk og brændevinen. Tilsæt til sidst gæren. Dejen bør nu være forholdsvis lind og elastisk. Lad dejen hæve et lunt sted i 2 timer. Form den derefter til kager af facon og størrelse omtrent som berlinere, og steg dem i rigelig hed olie. Serveres varme, drysset med sukker.


















Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce