0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Verdens bedste øllebrød

For mig er det her simpelthen verdens bedste øllebrød: Med dens mørke fyldige smagsmættede karakter er den voldsom, tung og tilfredsstillende. Det var Jonas, en af vores kokke på Aamanns, som for et par år siden introducerede mig for dens enkle opbygning, og som slog mig bagover med en intensitet, der næsten irriterede mig, fordi jeg ikke selv var kommet på den.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

Øllebrøden er lavet med brunet smør, brødet er karamelliseret og afrundet med chokolade, og derfor giver den mest mening som en dessert oven på et ikke alt for tungt måltid.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

175 g mørt rugbrød

40 g smør

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce