Browniens blonde søster er en sød, karamelliseret sag, som gifter sig godt med de syrlige ribs.
Foto: Maja Vase

Browniens blonde søster er en sød, karamelliseret sag, som gifter sig godt med de syrlige ribs.

Opskrifter

Blondie med ribs

Opskrifter

8 personer

200 g hvid chokolade af god kvalitet

50 g smør

2 æg

200 g sukker

100 g hvedemel

1 nip salt

50 g ribs

1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og tag skålen af varmen.

2. Pisk æg og sukker let sammen i en skål og rør chokoladeblandingen i. Vend hvedemel og salt i dejen.

3. Vend forsigtigt ribsene i og fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) med bagepapir i bunden.

4. Bag kagen i ca. 35 minutter ved 175 grader, til den er godt gylden. Lad kagen sætte sig i køleskabet natten over.

Tip

Den hvide chokolade spiller kagens lækre hovedrolle, så brug en af god kvalitet. Andre syrlige bær kan også bruges.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce