Browniens blonde søster er en sød, karamelliseret sag, som gifter sig godt med de syrlige ribs.
Foto: Maja Vase

Browniens blonde søster er en sød, karamelliseret sag, som gifter sig godt med de syrlige ribs.

Opskrifter

Blondie med ribs

Opskrifter

8 personer

200 g hvid chokolade af god kvalitet

50 g smør

2 æg

200 g sukker

100 g hvedemel

1 nip salt

50 g ribs

1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og tag skålen af varmen.

2. Pisk æg og sukker let sammen i en skål og rør chokoladeblandingen i. Vend hvedemel og salt i dejen.

3. Vend forsigtigt ribsene i og fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) med bagepapir i bunden.

4. Bag kagen i ca. 35 minutter ved 175 grader, til den er godt gylden. Lad kagen sætte sig i køleskabet natten over.

Tip

Den hvide chokolade spiller kagens lækre hovedrolle, så brug en af god kvalitet. Andre syrlige bær kan også bruges.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce