0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rugbrød

Rugbrødsmadder er det allermest almindelige aftensmåltid for danskerne. At bage selv er en nem måde at opgradere det måltid på. Nok kræver rugbrød tid, men det meste af tiden passer det sig selv, og friskbagt rugbrød er en delikatesse. Du kan både lave store rugbrød og minirugbrød til madpakken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn
Opskrifter

Til to store rugbrød eller ca. 16 minirugbrød.

Surdej:

½ pakke gær

3 dl vand

175 g (3 dl) groft rugmel

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere