0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tsukemono (pickles)

Tsukemono er en særlig japansk tilberedningsteknik. Grøntsagerne tørres, inden de syltes, hvilket bevirker, at de bevarer sprødheden. Du kan også bruge kinaradise, glaskål, agurker, radiser og ræddiker. Men husk, de skal forberedes, et par dage inden de skal serveres.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Når du bider i tsukemono, opleves grøntsagerne fleksible og bøjelige og tilsyneladende let slappe, men når man tygger på dem, knaser det, så det runger i kraniet.