0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Karrysild med æblekompot

Sild i en god karrymayonnaise kan godt fungere, men Adam Aamann foretrækker sine egne karrysild, hvor sildene har fået lov at sylte i en karrylage med ristede krydderier. Sild kan godt tåle robuste krydringer, uden at sildesmagen går tabt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Sildene får den fineste gule farve, når de har ligget i lage i flere døgn med både karry og gurkemeje. Cremefraiche indgår som små klatter på toppen.

Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Frokost
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

6 stykker smørrebrød

12 udvandede sildefileter