0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Weekendforkælelse: Søde chokovafler med banan og saltet daddelkaramel

Det er altid hyggeligt at bage vafler sammen. Tag eventuelt vaffeljernet ind på bordet sammen med en masse små skåle med forskellig topping, så kan børn og voksne selv designe deres yndlingsvafler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Chokovaflerne kan desuden serveres med letpisket flødeskum.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

6 styk

150 g havremel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
2 spsk. kakaopulver
1 nip salt
2 modne bananer
3 æg
160 ml mælk
4 spsk. kokosolie eller smeltet smør

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce