0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav den på bare 5 minutter: Salsa verde med syltede tomatillos

Det er ikke så nemt at skaffe friske tomatillos i Danmark. Men er du heldig at finde dem, er det luksus at bruge dem. Pil bladene af og brænd dem i dit gasblus eller med en brænder. Blend dem som de syltede her, og smag til med lidt ekstra lime. Syltede tomatillos fra dåse findes i specialbutikker og i mange Meny forretninger.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Giver 1 stort glasArbejdstid: 5 min.Samlet tid: 5 min.

½-1 salatløg
ca. 800 g syltede tomatillos fra dåse (findes i specialbutikker og i Meny-forretninger)
1-2 jalapenos (eller grønne chili)
2 håndfuld koriander
saft af ½ lime
salt
1 nip sukker

Bliv en del af Politikens madunivers!