0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Råt er godt

Af og til vågner den indre løve og kræver sit pund kød. Få James Prices opskrifter på råt kød i alle afskygninger.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nogle gange skal der bare kød på bordet!

Det kan være fint at betone det vegetariske i kosten i det daglige, og det er bestemt også noget, vi dyrker her i huset, men af og til vågner den indre løve og kræver sit pund kød.

Men lige på det punkt er jeg lidt underlig og foretrækker mit kød stegt medium – til den røde side. Jeg har ofte høstet lidt overbærende blikke fra oksekødsfanatikere, men lunkent råt kød har aldrig været min livret.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden