0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

'Sousvide' eller old school: Sådan tilberedes den perfekte hakkebøf

En faglærer og en michelinkok giver deres bud på en skøn hakkedreng med løg.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Rødme. Den perfekte hakkebøf må gerne være flot rosa indeni uden at være det mindste rå.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»I gør hvad?«, spørger madredaktøren og Spis&Bo-chefen vantro, da skribenten stille bemærker, helt uden at ville provokere, at vi »hjemme hos os får hakkebøf med bløde løg én gang om ugen«.

Åbenbart bør en madskribent fra landets største kulturbærende medie ikke beflitte sig med noget så banalt. Men sådan er det.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere