0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Sæt selskabet i sving med nytårsmenuen

Lav maden trekvart færdig og lader gæsterne fuldende arbejdet ved bordet. Med lidt planlægning er det overkommeligt at fejre nytår med en omgang køkkenteater.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Så kommer dagen allerede igen, hvor der skal gøres en masse ekstra, da vi springer ind i et nyt år og siger farvel til det gamle på godt og ondt – det skal jo fejres og huskes.

Det kan f.eks. være i form af en færdigpakke hos en restaurant eller et cateringfirma, som udbyder superenkle, hurtige og nemme løsninger med små anvisninger, som skal følges slavisk den store aften, når maden skal færdigtilberedes inden servering.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce