0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Løgismoses mad til den lyse tid

Efter en lang vinter trænger vi snart til farver, sprødhed og nye skud. Hent lyset ind på tallerkenen med en treretters forårsmenu fra kokkene bag Løgismose-imperiet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Schønnemann
Foto: Anders Schønnemann

FETA. Den hvide mousse af fetaost er en klassiker fra restaurant Kong Hans, hvor den blandt andet bruges som snack. Trods husblas og efterfølgende udskæring i tern er moussen ikke svær at lave, lover Anders Vald.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er stadig et par måneder til asparges og danske jordbær. Men sommeren er trods alt på vej.

»Så skal vi til at spise lidt lettere. Der kommer flere farver på maden, og humøret vender, når man ser de første skud af ramsløg«, siger Anders Vald.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere