0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Sådan bruger du kål på en cool måde

Kiselgården i Ugerløse er kendt for sine biodynamiske grøntsager i michelinklassen. Lige nu står kål i alle afskygninger i farverige rækker på gårdens marker – og det er et syn, der gør Carsten Kyster nærmest lykkelig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth/Columbus Leth
Foto: Columbus Leth/Columbus Leth

Kålkærlighed. Carsten Kyster elsker kål og nød sit besøg på Kiselgården i det nordvestsjællandske, hvor grøntsagsavler Ask Rasmussen dyrker kål i alle afskygninger.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det ville være helt præcist – og helt på sin plads – at kalde Kiselgården for Kålpaladset. For det er her på denne biodynamiske gård i Ugerløse på Nordvestsjælland, at planetens mest vidunderlige kål bliver dyrket.

Jeg er taget hertil for at besøge kålkongen Ask Rasmussen, søn af det legendariske makkerpar Lis og Eigil Rasmussen, som har sørget for, at vi har fået økologiske og biodynamiske grøntsager og krydderurter i 25 år.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere