Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Columbus Leth/Columbus Leth
Foto: Columbus Leth/Columbus Leth

Kålkærlighed. Carsten Kyster elsker kål og nød sit besøg på Kiselgården i det nordvestsjællandske, hvor grøntsagsavler Ask Rasmussen dyrker kål i alle afskygninger.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Sådan bruger du kål på en cool måde

Kiselgården i Ugerløse er kendt for sine biodynamiske grøntsager i michelinklassen. Lige nu står kål i alle afskygninger i farverige rækker på gårdens marker – og det er et syn, der gør Carsten Kyster nærmest lykkelig.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det ville være helt præcist – og helt på sin plads – at kalde Kiselgården for Kålpaladset. For det er her på denne biodynamiske gård i Ugerløse på Nordvestsjælland, at planetens mest vidunderlige kål bliver dyrket.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden