Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ud. Hvis der bliver en rest i dåsen, bør den opbevares i en anden beholder.
Foto: RUNE PEDERSEN

Ud. Hvis der bliver en rest i dåsen, bør den opbevares i en anden beholder.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Drop dåsen, når du laver mad

At putte en øldåse i grilkyllingens indre eller koge en dåse over blus er en sikker vej til forurening af fødevarerne.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Op til påsken kogte James og Adam Price i DR-programmet ’Spise med Price’ en dåse kondenseret mælk for at kreere cremen dulce de leche til et parti hjemmelavede chokoladeskildpadder.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden