Chad Robertsons Tartine Bakery i San Francisco er verdensberømt for sit gode brød. Hver dag præcis klokken 17 tages de daglige 1.000 brød ud af ovnene.
Og inden der er gået en time, er der udsolgt. Kunderne står i kø for at få det friskbagte brød med hjem til aftensmaden.
Faktisk tilser Chad Robertson sin dej derhjemme i bageriet lige så tit, som han dyrker sin elskede kone og datter. Begge dele viser han utrolig omsorg og omhu.
En fryd for brødelskere
Det er kun ganske få mennesker, der gennem tiderne har fået adgang til Chad Robertsons bageri, og det er ikke ret mange forundt at kende til hans opskrifter.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her