0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Det sublime brød

En passioneret bager fra San Francisco afslører i sin nye bog opskriften på sit verdensberømte brød.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lindhardt og Ringhof
Foto: Lindhardt og Ringhof
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Chad Robertsons Tartine Bakery i San Francisco er verdensberømt for sit gode brød. Hver dag præcis klokken 17 tages de daglige 1.000 brød ud af ovnene.

Og inden der er gået en time, er der udsolgt. Kunderne står i kø for at få det friskbagte brød med hjem til aftensmaden.

Faktisk tilser Chad Robertson sin dej derhjemme i bageriet lige så tit, som han dyrker sin elskede kone og datter. Begge dele viser han utrolig omsorg og omhu.

En fryd for brødelskere
Det er kun ganske få mennesker, der gennem tiderne har fået adgang til Chad Robertsons bageri, og det er ikke ret mange forundt at kende til hans opskrifter.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce