0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

3 skønne opskrifter med søtunge

Søtunge er noget af det mest delikate, som fiskes i havene omkring os. Her tilberedes de bl.a. med kalvemarv og ærter, med syltede hyldeblomster og som fish and chips.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Daniel Hjort
Foto: Daniel Hjort

Fiskemad. Den konfiterede søtunge serveres på brød og drysses med karse.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Søtunge er blandt de helt bedste spisefisk i vores farvande – i kvalitet helt oppe på niveau med pighvar og havtaske.

Til gengæld er den prismæssigt også helt oppe i skyerne, så det er ikke uden grund, at det oftere er skrubber eller rødspætter, der ender som fiskefileter på danske pander

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce