Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Columbus Leth
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dip, sauce og dressing: 10 klassikere, der får maden til at glide ned

Træd smagspedalen i bund med sauce, dressing og dip, der gør middagsbordets gamle kendinge langt mere spændende.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Du har valgt noget kød til aftensmaden, og tilbehøret bliver nok kartofler eller ris og noget grønt. Men hvordan får du middagen til at smage af noget andet, end den gjorde i går?

Løsningen kunne være at koge en krydret tomatsauce, køre en asiatisk pesto på blenderen med koriander og peanuts eller ryste en olie-eddike-sennepsdressing, der sammen med friske krydderurter og lidt fløde forvandler de kogte kartofler til en skøn salat.

Lav din egen variant
Her får du 10 bud på klassiske saucer, dressinger og dip, der let kan løfte smagen af hverdagsmaden et niveau. Og når du først behersker grundprincipperne, kan du eksperimentere og freestyle efter sæsonen og med det, du har i skabe og skuffer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden