0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vaniljekranse

Mette Blomsterberg sprøjter den bløde vaniljekransedej ud på en bageplade med en tylle. Hvis man foretrækker den gammeldags metode med kødhakkeren med håndtag, kan man også gøre det. Så skal dejen bare på køl først.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lars Ranek
Foto: Lars Ranek

Favorit. Let presset udråber Mette Blomsterberg vaniljekransene til sin julefavorit – også hendes børn elsker dem, og opskriften er både simpel og børnevenlig.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det har stuetemperatur, når du går i gang.

2. Forvarm ovnen til 200 grader.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere