Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Silkeblød. Den bløde avokado kan bruges i mange retter - også i det søde køkken. Ta' med Tina Scheftelowitz på en spændende og eksperimenterende tur i avokadoens verden

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan bruger du lækre avokado i det søde køkken

Smagen af det fede, silkebløde, nødde-agtige, modne avokadokød kan alle vel lide?

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Avokadoen, som botanisk er et bær, stammer oprindelig fra Mellemamerika og findes i et utal af varianter. Den mest udbredte er Hass-varianten, som er den nubrede, der ses på billederne her. Den mest udbredte glatte frugt, som vi også kender herhjemme, hedder Fuerte.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden