Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Vintergrønt. I øjeblikket er der kun få grøntsager i sæson - de sidste porrer står godt dækket i sne på Kieselgårdens marker.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Høst de sidste grøntsager, inden foråret kommer

Nyhøstede lokale grøntsager (og et par udenlandske), du kan spise i februar og marts.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det hele døde, da frosten kom«, fortæller Claus Henriksen, som er køkkenchef på Dragsholm Slots gourmetrestaurant og spisehus i Nordvestsjælland. Han hentyder til de sidste rester af hjemmedyrket grønt i slottets urtehave; løg, sødskærm og persille.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden