Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Studio EPP - Eilon Paz
Foto: Studio EPP - Eilon Paz

Sammensat. Det nye moderne israelske køkken er inspireret af resten af verden. Mange israelske kokke er taget til udlandet for at lære, for så at vende tilbage med ny inspiration.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lav spændende, simple israelske retter

Det Nye Israelske Køkken er et funky kludetæppe af smage fra hele verden.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Indrømmet – jeg er forudindtaget. Jeg elsker maden i Israel. Med min jødiske baggrund og rejser til landet for at besøge familie og venner er mine smagsløg siden barndommen blevet præpareret med landets råvarer og retter, krydderier og krydderurter, dufte og smage. Jeg kender det israelske køkken ud og ind.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden