0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dampede torskekæber, bagte løg og tørret lime

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Drys. Den knuste, tørrede lime giver ikke kun en fin og aromatisk smag til de ret neutrale torskekæber. Det brunsorte pulver er også dekorativt på den blege ret.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg bruger torskekæber, men andre stykker af torsken – eller for den sags skyld en anden hvid fisk – kan også bruges. Den lidt fade smag har god gavn af af syren og aromaen fra de tørrede citrusfrugter.

1. Torsken drysses med lidt salt og skal have lov til at stå ved stuetemperatur i ca en times tid. Løgene bages hele ved 200 grader i ca. 30 min., til de er helt møre. Når de er kølet ned, pilles de og halveres.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere