Den friske skyr med rogn og urter i frisk agurk er så simpel og lækker, at den kan blive til en ny klasssiker med stenbiderrogn. Opskriften er stjålet lidt fra min gode kokkeven Christian Boldsen Søndergaard.
1. Skær rugbrødet i tynde små skiver, og bag det i ovnen ved 150 grader, indtil det er sprødt. Køl af.
2. Rør skyr med sennep, fintsnittet dild og purløg og stenbiderrogn. Smag til med salt og sort peber.
3. Skræl agurken, skær den i ca. 12 tykke skiver/mundbidder, og fjern halvdelen af agurkekernerne.
4. Anret agurkerne på et fad med stenbiderurtecremen, og server med sprøde rugbrødschips.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Deltag i debatten nu
Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her