0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Agurketoppe med stenbiderurtecreme og rugbrødschips

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Snack. Du kan klappe den her ret sammen på 10 minutter, og du har den lækreste snack til et glas mousserende naturvin. Simpel, lækker og frisk med et lille stykke rugbrødschips til.

Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Temaer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den friske skyr med rogn og urter i frisk agurk er så simpel og lækker, at den kan blive til en ny klasssiker med stenbiderrogn. Opskriften er stjålet lidt fra min gode kokkeven Christian Boldsen Søndergaard.

1. Skær rugbrødet i tynde små skiver, og bag det i ovnen ved 150 grader, indtil det er sprødt. Køl af.

2. Rør skyr med sennep, fintsnittet dild og purløg og stenbiderrogn. Smag til med salt og sort peber.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce