0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Fire kendte kokke: Her er vores yndlingsknive

Det vigtigste værktøj i skuffen for mange kokke er skarpt og tungt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
ENGEL JANUS
Foto: ENGEL JANUS

Dak Laddaporn er Køkkenchef på nørrebro-restauranten Kiin Kiin, den eneste thairestaurant i verden med en michelinstjerne. Hun elsker sin 32 cm MAC kokkekniv.

Vi guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vi guider
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mon køkkenchefen på Kong Hans foretrækker en anden kniv end køkkenchefen på Kiin Kiin?

Hvad skærer foregangsmanden for det grøntsagsbaserede køkken med - og er det anderledes end kokken fra den internationale Slow Food bevægelse?

Thomas Rode er køkkenchef på restaurant Kong Hans indtil 1. juni. Han er 45 år og forfatter til to bøger om stenalderdiæten.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce