0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lav skøn thaimad med kafirlime

Kafirlime er knoldet og ikke videre køn. Men aromaen er intens og anvendeligheden i køkkenet stor, skriver kokken Carsten Kyster.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARTIN BJOERN
Foto: MARTIN BJOERN
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg bliver helt vild i varmen, når jeg indsnuser den fortryllende og intense duft af citrusolie.

Kafirlime er noget anderledes end den almindelige runde, lysegrønne lime, som vi kender. Denne her type er en lille knoldet, mørkegrøn frugt med en meget karakteristisk duft.

Af denne type lime bruges kun skallen fra limefrugten samt bladene fra samme træ. Der er nemlig ikke ret meget saft i disse frugter, og den, der er, er ekstremt bitter.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere