0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan får du broccoli til at smage

Den sunde og krøllede broccoli har behov for nænsom tilberedning og et krydret modspil, hvis den skal blive en fryd for smagsløgene.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
NC INC
Foto: NC INC
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den sunde kål kan smage meget bedre, end de fleste tror.

Det kræver dels, at den bliver kogt/dampet tilpas – ikke for meget og ikke for lidt, men til den har let bid – dels at den tilføres stærke og krydrede sager som chili, ingefær, soja og lime eller de nordafrikanske/sicilianske ingredienser som i salaten nedenfor.

Eller go India med karry og andre currry-krydderier.

Spis både stok og blomst. Og, undskyld Chris, men selv om du anbefaler kålen rå, kan jeg ikke få mig selv til at sætte tænderne i den sådan. Her vinder smagen over sundheden.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere