0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gør køkkenet bakteriesikkert

Kød, grønt og mange travle kokke koster 100.000 mennesker en madforgiftning.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Du kan mindske risikoen for at blive en af dem ved at have styr på nogle enkle regler.

»Velkommen til mit køkken«, siger bromatolog Hanne Rosenquist og slår armen ud i retning af sit renskurede, ryddelige køkken.

Indrømmet, Hanne Rosenquists mand gjorde rent i aftes, da han hørte, at Lørdagsliv ville aflægge dem et besøg for at lære at lave sikker mad, der ikke gør de spisende syge.

Køkkenet, der emmer af hygge, er af den type, hvor man er bange for at røre ved noget af frygt for at grise.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere