0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sådan ser du om dit æg er friskt

Når æg skal bruges i madlavningen, er det vigtigt, de er friske. Du kan selv undersøge ægget før brug.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
KIM AGERSTEN
Foto: KIM AGERSTEN

Friske æg dufter mildt og behageligt, så er ægget decideret for gammelt, skal du nok opdage det. Men du kan også tjekke friskheden på andre måder. Arkiv

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Men hører du til dem, der godt kan lide at tjekke alting, så kan du blive klogere på friske æg her.

Det kan især være en god idé, hvis du skal i gang med at lave store portioner, hvor der skal bruges mange æg.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere