Bæredygtighed. Går du op i klima og bæredygtighed hvad angår din mad, så er Copenhagen Cooking en madfestival, der kan have din interesse.

Bæredygtighed. Går du op i klima og bæredygtighed hvad angår din mad, så er Copenhagen Cooking en madfestival, der kan have din interesse.

Mad og drikke

Klimaduksen

Er du til økologi og bæredygtighed, er Copenhagen Cooking et besøg værd

Mad og drikke

Ofte er et overdådigt måltid forbundet med dårlig samvittighed. For er der tænkt på miljøet? Er kødet økologisk? Og er klimaet og dine kommende oldebørn overhovet skænket en tanke, mens ovnen har snurret, og lastbilerne er rullet op gennem Europa for at sikre frugterne til desserten på din tallerken? Den slags er der helt sikkert tænkt over, når du cykler Copenhagen Cooking i møde.

LÆS ARTIKEL

Længe har du set frem til den økologiske afternoon tea, som Cap Horn søndag eftermiddag lægger lokaler til, og hvor også de tilhørende sandwich er økologiske og med fyld fra sensommerens nordiske spisekammer. Og ikke mindst varmer det dit ellers temperatur- og klimabevidste hjerte, at der blandt andet er ’non-stressed laks’ på den treretters menu med tilhørende økologiske vine, når ’Café Royal inviterer til økologisk og bæredygtig middag’.

Af hensyn til klimaet og de kommende generationers eksistens spiser du meget begrænsede mængder rødt kød til daglig, men når du alligevel hver dag lægger vejen forbi Kultorvet under Copenhagen Cooking, kan du ikke lade være at standse og tage del i de kødfulde smagsprøver, for de er både økologiske og danskproducerede.

Ikke mindst fryder du dig over at kunne fortæller venner, familie og kolleger, at du har købt billet til et arrangement med det energiske navn ’Bio-dynamit og økokrudt’, for hvem siger, at naturligt producerede vine partout har flade bobler og slappe reflekser? Vinaftenen byder på våde varer med elegance, frugt og friskhed, som ledsages af en treretters rustik bondemenu.

Økologisk og bæredygtig middag

Radisson Blue

Tid og sted 22., 23., 29. og 30. august kl. 18.00-22.00, Radisson Blu Royal Hotel – Café Royal, Hammerichsgade 1, 1611 København V

Pris: 445 kroner

Gratis smagsprøve på dansk, økologisk kød

kultorvet.dk

Tid og sted 22.-30. august (undtagen 24. august) kl. 14.00-16.00, Slagteren ved Kultorvet, Frederiksborggade 4 1360 København K

Pris: Gratis

Økologisk afternoon tea

caphorn.dk

Tid og sted 24. august kl. 15.00-17.00, Cap Horn, Nyhavn 21, 1051 København K

Pris: 169 kroner

Bio-dynamit og Økokrudt

Bio Trattoria

Tid og sted 27. og 28. august kl. 18.00-22.00, ITALIENSK BIOTRATTORIA, CHÉ FÈ, Borgergade 17A, 1300 København K

Pris: 490 kroner

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden