0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Verdensmanden

Copenhagen Cooking er en kulinarisk oplevelse, der tager dig hele verden rundt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Multikulturel. Du kan få sved på panden under Copenhagen Cooking, hvis du interesserer dig for forskellige madkulturer. Her er alt fra Mellemøstlige madkurser til Japansk gastronomi.

Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad og drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Egentlig forestillede du dig en relativt stille august i København – efter en tidlig sommerferie i det franske – og inden efterårets rundrejse i Mellemamerika. Men nej. Faktisk får du som hjemlig globetrotter mere sved på panden under Copenhagen Cooking end de fleste andre, for du har ikke lyst til at gå glip af noget, når den københavnske madverden byder på alt fra ’Middelhavets slowfood’ og ’Paris by night’ over ’Thaikøkkenet’ og ’Cambodjansk kogekursus’ til ’Indisk gastronomi’.

Særligt glæder du dig dog til den kulinariske rundrejse, der venter med arrangementet ’Smag verden’, hvor Prags Boulevard på Amager bliver omdannet til en multikulturel gadefest. Mad fra fjerne himmelstrøg serveres som streetfood med københavnske gourmetkøkkener som afsender, mens det hele garneres med musik fra alverdens egne.

Antallet af gange, du har forsøgt at lave din egen falaffel og shawarma, kan du ikke længere holde styr på. Men uanset hvor meget umage du har gjort dig, bliver hverken smag eller duft så autentisk som den, du oplever, når du cykler gennem Nørrebrogade. Da du opdagede, at Copenhagen Cooking-programmet indeholder ’Mellemøstlig kogeskole’, hvor to kvinder med mellemøstlig baggrund lærer dig at lave blandt andet shawarma og babaranush fra bunden, slog du derfor til med det samme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce