Foto: PER FOLKVER
Mad og drikke

Lav dit brød fra bunden

Jag de kolde nætter ud af kroppen med friskbagte boller og brød.

Mad og drikke

Selvom dagene kan give lidt sol, så er nætterne stadig meget kolde.

Varm køkkenet op og kom i gang med friskbagte brød og boller.

Her har vi samlet et par af KOGEBOGEN's mange lækre brødopskrifter. Gå selv på opdagelse efter flere.

LÆS TJEK



Prøv Camilla Plums græskarbrød, der skal spises varmt. Det kan evt. varmes næste dag, men det skal spises friskt.



Slå dejen sammen fredag eftermiddag, og bag friske boller hver morgen de kommende dage. Dejen bliver bedre for hver dag i køleskabet.



Må det godt være sødt er scones en klassiker, der også er perfekt til eftermiddagsteen. Smager bedst nybagte og lune.



Endnu en dej, der skal hæve længe i køleskabet. Skal det gå hurtigt kan du bruge mere gær. Hørfrø har i øvrigt et højt indhold af sunde fedtstoffer og mange kostfibre - 28 gram fibre per 100 gram frø.



Skal der være lune boller på morgenbordet, kanelsnegle til eftermiddagshyggen eller pizza som aftensmad? Carsten Kyster viser hvordan du laver en super universaldej.



Et rigtig groft grovbrød, der er meget enkelt at bage. Det hæver kun en gang i formen, og bages når det er hævet fint op. Har du mod på større eksperimenter, så prøv Bo Bech's opskrift på .



Skal smagen være ud over det sædvanlige, så prøv Bo Bech's kærnemælksbrød med et pift af lakridspulver.

NYHEDSBREV:Få tjeks daglige nyhedsbrev i din mailboks

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden