0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er vinen til en lækker sommermenu

En svingende uge slutter godt ifølge vinanmelderen i denne uges vintest.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Drik Corbières til stegt andebryst. Denne flaske til 49,50 opnår 5 glas i ugens vinguide.

Vinguider - billig
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vinguider - billig
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Flere af ugens vintilbud passer til en dejlig sommermenu.

Begynd med Alsace Grand Cru serveret til råmarinerede eller ovnbagte jomfruhummerhaler. Gå videre med en Corbières til et stykke stegt andebryst eller Séguret til et stykke lam.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere