0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Jo, du kan sagtens drikke vin til asparges

Men træd varsomt, så den delikate smag ikke drukner i fed og fadlagret vin.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Bubandt
Foto: Martin Bubandt

Et Flot par. Spis&Bos vinanmelder nyder helst sine letkogte asparges med masser af smør, en god bunke parmesan – og kølig hvidvin.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Visse madvarer er sæsonbetonede.

Man kunne sige heldigvis, for så er der grund til at glæde sig, til sæsonen dukker op igen. Vi har netop kunnet nyde de lækre stenbiderrogn. Og nu er det asparges.

De grønne kan man få fra forskellige dele af verden det meste af året. Men med de hvide er det en helt anden historie.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere