Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Foto: Chris Tonnesen

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madklub: Tag til vin-masterclass med Nomas chef-sommelier

Hør, hvordan man sætter vin til de nordiske retter på Noma.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Som medlem af Politiken Madklub eller Plus har du nu chancen for at komme tæt på Pontus Elofsson, der har været chefsommelier på Noma siden begyndelsen, og hvis job kan beskrives som vinfortolkning af køkkenchefen René Rezepis madkunst.

I forbindelse med vinfestivalen Smuk Vin 12. og 13. april i Pressen, Politikens Hus, holder Pontus Elofsson to masterclasses inklusiv smagning med et begrænset antal pladser, og du får her mulighed for at høre om hans filosofi.

Smag, hvad han mener Han vælger både vin, der komplementerer de retter, der bliver serveret, for så vidt angår syre, sødme, bitterhed, umami og så videre. Men formålet kan også være at tilføje maden en helt anden dimmension.

MADKLUB Kom til festival og smag skøn, håndlavet vin

Det er ikke nogen hemelighed, at Pontus går ind for vine, hvor der er så kort afstand fra vinmarken til flasken som overhovedet muligt. Dette betyder i de fleste tilfælde, at de vine, han serverer, er i naturvinsgenren.

Dette, samt hans øvrige passion for vinplantens formåen, bæredygtighed og bekymring for klodens tilstand, fortæller ham om på denne masterclass.

Køb bogen med rabat

Du smager selvfølgelig med, når proppen ryger af nogle af de bedste vine, Pontus Elofsson kan komme i tanke om.

Som en ekstra bonus får du som deltager mulighed for at købe Pontus Elofssons bog 'På Noma får man vin med klumper i' til særprisen 225 kroner - spar 75 kroner. Og du kan naturligvis få den signeret af forfatteren!

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden