Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Chris Tonnesen

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madklub: Tag til vin-masterclass med Nomas chef-sommelier

Hør, hvordan man sætter vin til de nordiske retter på Noma.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Som medlem af Politiken Madklub eller Plus har du nu chancen for at komme tæt på Pontus Elofsson, der har været chefsommelier på Noma siden begyndelsen, og hvis job kan beskrives som vinfortolkning af køkkenchefen René Rezepis madkunst.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden