0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Portugals gennembrud i vinverdenen lader stadig vente på sig

Portugals druer kan det meste, mener Politikens vinskribent.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Hjerteblod. Portugals vine har masser at byde på, synes Jose Santos. Det er på tide, vi opdager det i Danmark.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det begynder lidt skævt. Jose Santos har lige været en tur i Bourgogne og Champagne, og snakken tager derfor straks på afveje til det franske og de mange glimrende vine, han fik smagt på nogle få intensive dage.

Mark- og producentnavne fyger over bordet i solen foran restaurant Mielcke & Hurtigkarl, for nok er der portugisisk dna i blodet hos den 53-årige sommelier, men han er først og fremmest vinelsker og -kender.

Det er en passion og ekspertise, der har skaffet ham mange fans og flere priser, blandt andet årets vinoplevelse i White Guide 2014 og årets Gericke udskænkning 2012.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere