Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

LETTE. De afdæmpede vine viser sig at fungere bedst til den fine rogn. Tegning: Mette Dreyer.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vintest: Her er de bedste vine til din stenbiderogn

Thomas Ilkjær tester både champagne og hvidvin til den danske kaviar.

Anmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lige så lidt elegant og køn stenbideren ser ud, lige så godt og frisk smager dens fine lyserøde rogn. Og det er nu, sæsonen er på sit højeste, hvilket fiskediskenes og -handlernes skilte fører tydeligt bevis for.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden